Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

De voordelen van kleine bedrijvenKleine bedrijven vormen de ruggengraat van de Amerikaanse economie. Ze scheppen banen, stimuleren innovatie en stimuleren groei. Volgens de Small Business Administration vormen kleine bedrijven 99,7 procent van alle bedrijven in de VS en bieden ze werk aan bijna de helft van alle werknemers in de particuliere sector van het land Ondanks hun belang hebben kleine bedrijven het vaak moeilijk om te concurreren met grotere bedrijven. Ze hebben minder naamsbekendheid, minder kapitaal en minder mankracht. Maar wat ze missen in omvang, maken ze op andere manieren goed.

Hier volgen enkele voordelen van kleine bedrijven

1. Ze zijn wendbaar. Kleine bedrijven kunnen snel schakelen en pivoteren als dat nodig is.

Ze worden niet belemmerd door bureaucratie of administratieve rompslomp zoals grotere organisaties. Daardoor kunnen ze beter inspelen op veranderingen en kansen benutten die grotere bedrijven misschien missen 2. Ze zijn klantgericht.

Kleine bedrijven hebben doorgaans minder klanten dan grote bedrijven. Daardoor moeten ze harder werken om hun klanten tevreden te houden en terug te laten komen voor meer. Deze klantgerichtheid leidt vaak tot producten en diensten van hogere kwaliteit 3. Ze zijn innovatief. Kleine bedrijven lopen vaak voorop in innovatie omdat ze dat moeten zijn om te overleven. Ze kunnen niet vertrouwen op hun omvang of reputatie; ze moeten voortdurend met nieuwe ideeën en betere manieren komen om dingen te doen 4. Ze zijn gemeenschapsgericht. Kleine bedrijven geven vaker dan grote bedrijven iets terug aan hun gemeenschap door middel van sponsoring, donaties en vrijwilligerswerk. Ze hebben ook de neiging om lokaal personeel aan te nemen, wat de lokale economie stimuleert 5. Ze hebben lagere overheadkosten. Kleine bedrijven hebben lagere overheadkosten dan grote bedrijven, omdat ze minder kantoorruimte, minder werknemers en minder dure apparatuur nodig hebben. Hierdoor kunnen ze op prijs concurreren met grotere bedrijven en toch winst maken 6. Ze bieden persoonlijke service. Kleine bedrijven bieden persoonlijke service die je niet kunt krijgen van een groot bedrijf. Als je een klein bedrijf binnenloopt, word je meestal bij naam begroet en behandeld als een gewaardeerde klant. Datzelfde serviceniveau krijg je niet van een bedrijf zonder gezicht 7. Ze bieden goede banen. Kleine bedrijven bieden goede banen met goede voordelen. Volgens de National Federation of Independent Business zijn eigenaars van kleine bedrijven zelfs meer geneigd dan grote bedrijven om ziekteverzekering, pensioenplannen, betaalde vakanties en andere personeelsvoordelen aan te bieden 8. Ze stimuleren de economie. Kleine bedrijven stimuleren de economie door banen te scheppen en belastinginkomsten te genereren. Volgens de SBA creëren kleine bedrijven elk jaar twee van de drie nieuwe banen in de VS.

Conclusie


Zoals je ziet zijn er veel voordelen voor kleine bedrijven. Dus als je de volgende keer overweegt om een groot bedrijf te steunen in plaats van een klein bedrijf, denk dan aan alle manieren waarop kleine bedrijven bijdragen aan onze economie en onze gemeenschappen. Misschien besluit je wel om klein te gaan winkelen! Bedankt voor het lezen! [CTA toevoegen]

MKB

Raamdorpel

cadeau voor 15 jarige zoon

fotobehang outlet

Hondenhalsband

Zebra labels

powerstation

Link toevoegen

Link toevoegen